• Çiçek nasıl bakılır? Çiçek bakımında nelere dikkat etmeliyiz? Bu sorular ev ya da iş yerlerinde çiçek yetiştiren kişilerin sıkça sorduğu sorular. Ne yaparsanız yapın, nekadar özen gösterirseniz gösterin bazen çiçekleriniz istediğiniz gibi güzel görünmeyebilir. Onlara yeterince ilgi ve özen gösteriyor olabilirsiniz ancak her çiçeğin farklı özellikleri var.
  • Doğru sulama ile çiçeğinizin sağlıklı ve uzun ömürlü olmasını sağlayabilirsiniz. Öncelikle çiçeğinizi sulamadan önce parmağınızı çiçeğin toprağına 2 cm kadar batırın. Toprak kuruysa çiçeğinizin suya ihtiyacı var demektir. Toprak eğer balçık kıvamında ise çok su verilmiştir. Balçık kıvamındaki toprak, birkaç gün sulanmamalıdır.
  • Orkide saksı çiçeği yaşam alanlarımızı renklendiren birbirinden güzel renkleri olan çiçeklerdir. Sarı, beyaz, fuşya, pembe renkleri en çok bulunan renklerdir. Sarkık köklere sahiptir. Tek dallı, çift dallı olarak çeşitleri mevcuttur. Phalaenopsis ve spidyum olmak üzere 2 çeşidi vardır. Sevgiyi, aşkı ve eşsizliği ifade eder.

İletişim Bilgilerimiz

AYTAÇ ÇİÇEKÇİLİK

Merkez Mah. Doğan Araslı Cad. Orion Park Sit. Orion Çarşı No:149/12 Esenyurt İstanbul

+90 212 596 87 51
+90 533 195 22 60
aytaccicekcilik@hotmail.com
© 2016 - 2024AYTAÇ ÇİÇEKÇİLİK - Tüm Hakları Saklıdır.
Ceviz Bilişim Web Tasarım.